JORNADA

'DONAR COS' A LA VIDA
Construint cures i aliances comunitàries

11 DE NOVEMBRE

Casal de Barri Son Cànaves, Es secar de la Real

En aquesta jornada participativa podrem escoltar, dialogar, compartir i aprendre. Ens aproparem a les realitats que viuen moltes dones migrants treballadores de cures i de la llar, i coneixerem iniciatives i models alternatius de cures comunitàries a nivell local i estatal.

Organitza: Associacio Andiara

Amb el suport de la Direccio General de Cooperacio

A ANDIARA TREBALLaM PER...

La transformació social

Apostem per una transformació social des de la base d’una mirada feminista i intercultural, afavorint espais de participació col·lectiva

La ciutadania crítica

Volem contribuir a el desenvolupament d’una ciutadania crítica, inclusiva, cooperativa i solidària que conegui els seus drets i participi de manera activa en la consecució d’una societat justa i igualitària.

Els drets de totes les persones

Defensem i reclamem el compliment íntegre dels drets fonamentals de totes les persones, i en especial de col·lectius vulnerables o en risc d’exclusió.

CURT DOCUMENTAL 'CUIDANT-NOS. HISTÒRIES DE DONES QUE SOSTENEN LA VIDA'

Històries de resistència, valentia i apoderament col·lectiu.

Aquest curt visibilitza les diverses barreres socials, laborals i institucionals a les quals s’enfronten les dones cuidadores de persones majors residents a Mallorca i que representa la realitat de moltes dones migrants a Espanya.

EXPOSICIÓ VIRTUAL MIGRART

Una exposició multidisciplinària creada col·lectivament per a visibilitzar les realitats de la migració a través de l'art.​