microteatre i col·loqui

23 kg. històries de dones que sostenen la vida

Com és deixar-ho tot enrere per a començar de zero en un altre país? Què significa cuidar sent dona migrant en un món travessat per lògiques capitalistes, patriarcals i colonials?

Una obra realitzada per Hermanas Picohueso en el marc del nostre projecte «Comunitats que cuiden»

PROPERES FUNCIONS

29 de Maig | 19:00
Espai Can Bum, Pollença

4 de juny | 18:00
Can Verdal, Sa Pobla

TROBADA

DE DONES MIGRANTS TREBALLADORES DE LA LLAR I DE CURES

Si treballes o has treballat en el sector de la llar i de les cures, et convidem a venir a aquesta trobada, dirigida a dones migrants residents a Balears.

Una oportunitat per a compartir experiències, teixir xarxes i vincles amb dones del col·lectiu i transformar el món juntes.

L’activitat és gratuïta i lliure, i tindrà lloc al Casal de barri de s’Escorxador (Palma) dia 8 de juny de 10h a 13h.

inscripció i més informació

A ANDIARA TREBALLEM PER...

La transformació social

Apostem per una transformació social des de la base d’una mirada feminista i intercultural, afavorint espais de participació col·lectiva.

La ciutadania crítica

Volem contribuir a el desenvolupament d’una ciutadania crítica, inclusiva, cooperativa i solidària que conegui els seus drets i participi de manera activa en la consecució d’una societat justa i igualitària.

Els drets de totes les persones

Defensem i reclamem el compliment íntegre dels drets fonamentals de totes les persones, i en especial de col·lectius vulnerabilitzats.

CURT DOCUMENTAL 'CUIDANT-NOS. HISTÒRIES DE DONES QUE SOSTENEN LA VIDA'

Històries de resistència, valentia i apoderament col·lectiu.

Aquest curt visibilitza les diverses barreres socials, laborals i institucionals a les quals s’enfronten les dones cuidadores de persones majors residents a Mallorca i que representa la realitat de moltes dones migrants a Espanya.

EXPOSICIÓ VIRTUAL MIGRART

Una exposició multidisciplinària creada col·lectivament per a visibilitzar les realitats de la migració a través de l'art.​