Som una associació sense ànim de lucre i laica de mallorca

Treballam per a la transformació social des d’una mirada feminista, intercultural i artistica afavorint espais de participació col•lectiva.

Els nostres principis

Les cures al centre

Reivindiquem un model de vida amable amb l’entorn i els éssers que l’habitem, posant en valor el treball de cures com un element fonamental en el sosteniment de la vida.

Anàlisi interseccional

A cada persona convergeixen diferents elements que determinen la seva posició social. L’anàlisi interseccional ens permet visualitzar les discriminacions i situacions de privilegi que conviuen a cada persona.

Enfocament feminista

Creiem que el feminisme és l’única via per assolir una justícia social plena i subvertir l’ordre heteropatriarcal que permea i condiciona la nostra manera de ser i estar al món.

Enfocament intercultural

Per aconseguir una convivència efectiva al món divers en què vivim hem de treballar des del respecte a totes les identitats culturals existents i deixar enrere l’etnocentrisme.

Justícia social

Treballem per a fomentar l’equitat social, assenyalant les barreres sistèmiques que obstaculitzen l’accés a oportunitats bàsiques d’unes certes persones i col·lectius vulnerabilitzats.

Ciutadania global

Creiem en un model de ciutadania diversa, conscient i responsable, que reclami el compliment dels drets humans de manera íntegra i treballi des de l’àmbit local al global.

ArtIVISME

L’artivisme és l’acció reivindicativa que connecta l’art amb l’activisme i la transformació social. A través de l’art podem apropar-nos a altres realitats, entendre i abraçar la diversitat, expressar-nos, denunciar injustícies…

Mirada ecologista

Reconeixem la interdependència entre la salut del medi ambient i el benestar humà, i per això treballem des de la cura del planeta, mitjançant l’adopció de practiques sostenibles.

EQUIP INTERDISCIPLINAR

Abir Kellitou

Ella / She / Her

Graduada en Educació Social, especialitzada en Mediació Comunitària i Intercultural i en l’atencio a població migrant i refugiada. Compagino la Dansa Oriental Terapèutica amb la meva carrera professional, per tal de proporcionar eines per a treballar l’autoconeixement i facilitar l’apoderament femení.

Abril Iriani

Ella / She / Her

Llicenciada en Humanitats i amb Màster en Polítiques d’Igualtat i Prevenció de la Violència de Gènere. Especialitzada en la coordinació de projectes d’Educació per a la Transformació Social amb enfocament global-local i feminista. Complemento la meva carrera professional amb l’art digital.

Adrián Sánchez

Ell / He / Him

Graduat en Psicologia, amb especialitat en la branca Social i de l’Educació. Màster en Formació del Professorat i en Sexologia i Educació sexual. Combino els meus coneixements professionals amb la utilització d’eines del teatre d’improvisació.