Som una associació sense ànim de lucre i laica de mallorca

Treballam per a la transformació social des d’una mirada feminista, intercultural i artistica afavorint espais de participació col•lectiva.

Els nostres principis

Treball cooperatiu

Creiem que la millor manera d’aprendre i de caminar cap a la transformació social parteix d’un treball conjunt, solidari i cooperatiu entre persones, pobles i països.

Anàlisi interseccional

A cada persona convergeixen diferents elements que determinen la seva posició social. L’anàlisi interseccional ens permet visualitzar les discriminacions i situacions de privilegi que conviuen a cada persona.

Enfocament feminista

Creiem que el feminisme és l’única via per assolir una justícia social plena i subvertir l’ordre heteropatriarcal que permea i condiciona la nostra manera de ser i estar al món.

Enfocament intercultural

Per aconseguir una convivència efectiva al món divers en què vivim hem de treballar des del respecte a totes les identitats culturals existents i deixar enrere l’etnocentrisme.

Justícia social

Treballem per a que les persones tinguin les oportunitats i recursos necessaris per participar completament a la vida econòmica, política, social i cultural des de la base de l’equitat.

Ciutadania global

Creiem en un model de ciutadania diversa, conscient i responsable, que reclami el compliment dels drets humans de manera íntegra i treballi des de l’àmbit local al global.

ArtIVISME

L’artivisme és l’acció reivindicativa que connecta l’art amb l’activisme i la transformació social. A través de l’art podem apropar-nos a altres realitats, entendre i abraçar la diversitat, expressar-nos, denunciar injustícies…

Mirada ecologista

Hem d’entendre el planeta no com una font de recursos il·limitats al servei de l’ésser humà, sinó com l’espai que cal protegir perquè tots els éssers vius puguem conviure en harmonia.

EQUIP INTERDISCIPLINAR

Abir Kellitou

Ella / She / Her

Graduada en Educació Social, especialitzada en Mediació Comunitària i Intercultural i en l’atencio a població migrant i refugiada. Compagino la Dansa Oriental Terapèutica amb la meva carrera professional, per tal de proporcionar eines per a treballar l’autoconeixement i facilitar l’apoderament femení.

Abril Iriani

Ella / She / Her

Llicenciada en Humanitats i amb Màster en Polítiques d’Igualtat i Prevenció de la Violència de Gènere. Especialitzada en la coordinació de projectes d’Educació per a la Transformació Social amb enfocament global-local i feminista. Complemento la meva carrera professional amb l’art digital.

Adrián Sánchez

Ell / He / Him

Graduat en Psicologia, amb especialitat en la branca Social i de l’Educació. Màster en Formació del Professorat i en Sexologia i Educació sexual. Combino els meus coneixements professionals amb la utilització d’eines del teatre d’improvisació.