Educant en sexoafectiviTaT i drets reproductius des del videojoc

Aquesta iniciativa té com a objectiu reivindicar la Educació Afectivo-Sexual Integral (EASI) com a eina per a lluitar contra la vulneració dels drets sexuals i reproductius, tant a nivell local com global, des d’una perspectiva inclusiva, feminista i participativa.

Per a aconseguir-ho, planteja un acció formativa dirigida a alumnat i professorat de secundària i batxillerat en les temàtiques centrals del projecte i el desenvolupament d’un videojoc de manera participativa que serveixi com a eina facilitadora per a introduir la EASI i els drets sexuals i reproductius a l’aula d’una manera innovadora i fàcil de difondre. 

La proposta pretén contribuir d’aquesta manera a desenvolupar entre les persones participants una consciència crítica, que promogui l’apoderament i l’adopció d’un paper actiu en la defensa dels drets de totes les persones i a entendre el potencial transformador que tenim en un món globalitzat i interconnectat.

Contacte  | info@andiara.org

Aquest és un projecte d'Andiara amb el suport de la Direcció General de Cooperació i Immigració del Govern de les Illes Balears.